Olen tässä ollut blogihiljainen jo kotvan aikaa. Vähän päivitystä, jos täällä joku vielä sattuu käymään. Tässä syy hiljaiseloon. Uusin projekti:

1898749.jpg

Vähän isommassa skaalassa siis tällä kertaa ; ) Luultavasti jää mineilyt vähemmälle jatkossakin. Tästä pitäisi tulla meidän perheen unelma - omakotitalo rannalla. Arvioitu valmistumisaika vuonna 2009, ei siis mitään tiukkaa aikataulua.

Viime talvikin oli aika hiljaista. Ihan pari juttua olen tehnyt ja nekin on kuvaamatta. Viherhuonetta askartelin tuossa kesäloman aikaan ja se alkaa olla katon maalausta vailla valmis. Päätin kuitenkin, että otan kuvia siitä vasta sitten kun se ON valmis. Kaikenlaisia ideoita on kuitenkin hautumista ja isosta talostakin puuttuu vielä aika monta juttua.

Viikonloppuna ja pakkailin askartelutarvikkeita välivarastoon. Nykyinen talo on myynnissä ja  vähän piti "stailata" ylimääräistä "rojua" pois. Mitenköhän sitä on kertynytkin niin paljon ; ). Nyt tuli jo täyteen pari tosi isoa laatikollista ja se on vasta murto-osa. Onneksi uuteenkin taloon on tulossa askartelutila.

No, hiljaiselo taitaa jatkua edelleen...