Tältä näytti noin suurin piirtein lähtötilanne joskus reilu vuosi sitten:

781271.jpg

Tältä talossa näyttää tällä hetkellä. Etuovet ovat olemassa ja niissä on jo ikkunat ja tapetit paikallaan. Väliovet eivät ole vielä paikallaan ja etureuna on siistimättä. Listat puuttuvat lähes kokonaan. Rappuset ovat kasa palasia. Katto on vielä puutavaraliikkeessä. Lattiat ja tapetit ovat paikallaan, mutta eteisen lattian uusi laatoitus odottaa edelleen sauma-ainetta. Jos jonkun varastosta löytyisi pieni määrä harmaata saumalaastia olisin kovin kiinnostunut esim. vaihtokaupasta.

Sähköjä ei ole vielä aloitettukaan laittamaan. Ainoastaan muutama johto on upotettu lattioihin tekovaiheessa. Suutarinlapsella ei ole kenkiä : ) Yläkertaan olisi tulossa sitten joskus sähköpääkeskus. Nyt rippijuhlien kunniaksi kannoin talon esiin ja laittelin vähän huonekaluja paikalleen. Vähän jo sai sellaista fiilistä, että tästä tuleekin jotain. Keittiön kaapit sahasin lomalla, mutta ne ovat edelleen odottelemassa maalausta. Seuraavaksi sitten kai rappusten kimppuun...781341.jpg

Pahoittelen huonoa kuvaa, mutta paikka on hieman hämärä. Yksittäisten huoneiden nykytilanteen pääset katsomaan oikeanpuoleisesta "nukketalo" linkistä.