Näemmä muillakin on ollut sama massakirja viime viikolla lukemisina. Minäkin otin keskiviikkoiltana oikein urakan ja sitten paistelin näitä viikonloppuna. Kalojen kohdalla paloi hermot. Hatun nosto niille jotka ovat onnistuneet niitä tekemään. Ehkä sadan vuoden päästä, kun kärsivällisyyteni on kasvanut tosi paljon (toiveajattelua). Tässä nyt hieman satoa:

Herkkusieniä, nämä oli kivoja ja helppoja tehdä.

857164.jpg

Juustoja

857176.jpg

Poikani 5 v toivoi, että tekisin katkarapuja. Näiden kanssa kävi vähän "vanhanaikaisesti", eli näitä tuli taas älyttömän paljon. Koskahan oppisin tekemään kohtuullisen määrän värjättyä massaa?

857263.jpg

Näistä omenoista varmaan vielä jokunen joutuu hieman värjäykseen...

857245.jpg

Perunamassa värjäys onnistui mielestäni yli odotusten. Niistä tuli ihan perunoiden näköisiä. Porkkanoihin ajattelin liimata tupsukat sellaista rautatiemaisemointi "jäkälää". Tuo multa on kahvinporoja.

857303.jpg

Sipuleista on vielä turhat langat nipsasematta. Tuota kurpitsa massaa tuli sen verran reilusti, että tein samasta kurkkutankoja. Ihan tarpeeksi kurkun näköisiä ja niitäkin tuli taas kerran...liian paljon.

857207.jpg

Lisäksi tein vielä sadan vuoden tarpeiksi meetwurstia. Onneksi ei talossa asu vielä ketään, olisivat tosi tuhtia porukkaa sellaisesta kaloripläjäyksestä. Niistä ottamani kuvan vahingossa tuhosin, joten ehkä myöhemmin. Vielä kun oppisi tätä kameraa käyttämään. Teenköhän jotain väärin, kun tämä kuvien lataaminen on sairaan hidasta?